Campers

KNOBBEN CAMPERS VOOR HET KOPEN, INRUILEN, HUREN OF FINANCIEREN VAN CAMPERS

Bij Knobben vind je naast onze uitgebreide collectie caravans ook een keur aan campers. Daarbij zijn we officieel dealer van het merk LMC. Net als onze caravans een Duits merk, waarbij kwaliteit, comfort en vooruitgang hoog in het vaandel staan.

Zo komt LMC met de Long Life Technologie: meer bescherming, meer veiligheid én minder gewicht. Met deze technologie is je camper beter bestand tegen weersinvloeden, iets dat tegenwoordig steeds belangrijker wordt! We bieden met de campers van LMC zorgeloos vakantieplezier en een energiezuinige camper met hoge isolatiewaarde: hitte blijft buiten en warmte blijft langer binnen. LMC belooft zelfs 12 jaar bescherming tegen indringend vocht. Ook zorgt de speciale GFK-dakbedekking voor extra bescherming tegen hagel, en de GFK-onderplaatbedekking biedt veiligheid op iedere ondergrond. 

Hieronder zetten we de verschillende modellen op een rij:

LMC Explorer Comfort

Met de Explorer Comfort wordt elegantie gecombineerd met functionaliteit. Daarbij loopt de cabine naadloos over in de indeling en het ontwerp. De basis van deze Explorer Comfort is een FIAT Ducato 35. Bij het ontwerp is rekening gehouden met een maximale toevoer van daglicht, zonder dat dit nadelige invloed heeft op de indeling. ALDE-verwarming, extra opbergvakken en een functionele dubbele bodem, het queensbed en de parkeerhulp zorgen voor comfort en veiligheid.

Cruiser Comfort

De Cruiser Comfort stond altijd al bekend om zijn reiscomfort. Maar dit model is nog verder doorontwikkeld. Met een XL-ingangsdeur en hoogte van 2.05m biedt deze cruiser aan (bijna) iedereen de ruimte. Comfort betekent ook vloerverwarming, draaibare stoelen en een in hoogte verstelbaar stuur. Omdat eten een belangrijk onderdeel van de dag en de vakantie is, hebben de ontwerpers van LMC extra veel aandacht besteed aan de keuken. Een grote koelkast, een werkoppervlak dat kan worden uitgetrokken en een driepits gasstel: eet smakelijk!

Breezer Passion Alkoven

De Breezer Passion Alkoven is met 1 woord te omschrijven: ruimte! Of je nu met je gezin op vakantie gaat, of met een ander groot gezelschap, iedereen kan mee. Bij de Breezer Passion Alkoven zijn 2 extra slaapplaatsen boven de cabine gecreëerd en daarnaast zorgt de indeling voor veel berg- en leefruimte. Wat dacht je van de extra grote garage achterin de camper? En ook bij dit model staat de veiligheid voorop. Centrale vergrendeling wordt gecombineerd met elektrisch bedienbare ramen. In de woonruimte is het dak voorzien van een doorzichtig dakraam met geïntegreerde verlichting, dus altijd voldoende licht voorhanden. En alle bedden zijn standaard voorzien van comfortabele koudschuimmatrassen. 

Breezer Passion Van

De Breezer Passion Van is het compacte broertje van de Alkoven. Voorzien van dezelfde technologie en comfort, richt dit model zich juist op stellen. Of je nu begint met kamperen, of nooit meer iets anders wilt tijdens je vakantie. En met zijn compacte formaat vind je op ieder eindpunt en tussenstop een plekje vrij. Frisse lucht en daglicht laat je binnen met de uitzetbare ramen, het doorzichtige dakraam en het raam in de deur. Natuurlijk voorzien van praktische rollo’s wanneer de zon je toch iets teveel wordt.

LMC Breezer Passion Lift

Met deze ruime camper richt LMC zich compleet op veiligheid en comfort. Het Skyroof dak (de naam zegt het al) biedt niet alleen daglicht, maar ook een gevoel van ruimte en buitenleven. Daarnaast wordt met driepuntgordels, sjorrails en rookmelders volop ingezet op de veiligheid; onderweg en op bestemming. Met 4 slaapplaatsen biedt de LMC Breezer Passion Lift voldoende slaapruimte en -gemak, wat wordt ondersteund door dimbare verlichting en rollo’s voor de ramen.

LMC Cruiser Passion

What’s in a name. Met de Cruiser Passion toont LMC hun passie voor reizen. Voor comfort. Voor het leven! Deze halfintegraal biedt naast 2 slaapplekken meer dan voldoende ruimte voor 2 personen. De meer-zone koudschuimmatrassen worden optioneel gecombineerd met een Rol-bed bedverbreding. Er is gezorgd voor ventilatie achter de meubels. Met 1 centraal bedieningspunt wordt alles makkelijk en snel aangestuurd. Tot slot garanderen de parkeerhulp en centrale vergrendeling een zorgeloze vakantie, vanaf het eerste moment. 

LMC Cruiser Premium

De Cruiser Premium bewijst hoeveel kennis, ervaring en vakwerk er in een camper kan worden verwerkt. Met dezelfde hoogkwalitatieve eigenschappen als de Cruiser Passion gaat LMC nog een stapje verder in de uitvoering. Zo is de keuken voorzien van een 140 liter Smarttower koelkast, verlichting in de koelkast, de kasten en natuurlijk dimbare verlichting bij de bedden. De schuiflades zijn voorzien van automatische SoftLock systemen. En na een dag vol avonturen of relaxen, zak je heerlijk weg in de comfortabele koudschuimmatrassen, ondersteunt door medisch aanbevolen lattenbodems. 

Explorer Premium

De Explorer Premium is comfort. Technologie. Luxe. Zelfs de meest veeleisende kampeerder zal zich thuis voelen in deze luxe uitvoering van een ware LMC Camper. Met 4 slaapplaatsen en extra aandacht voor het design wil je helemaal niet meer terug naar huis! LMC garandeert zelfs een viersterren-ervaring. Wie wil er nog naar een hotel, wanneer je luxe met je mee kan nemen onderweg? En natuurlijk gaat dit nooit te koste van de veiligheid en ruimte, waar LMC om bekend staat. De extra opbergruimte en grote garage zorgen ervoor dat je camper ook tijdens de vakantie ruim en opgeruimd blijft. En slapen? Dat doe je zoals thuis. Of beter. 

Bekijk hier alle nieuwe modellen die we op dit moment op voorraad hebben. Daarnaast bieden we een ruime voorraad van camper occasions van onze topmerken LMC, Fendt, Hobby en Knaus. Kom langs, kijk rond, en vraag om meer informatie. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste camper die voldoet aan al je wensen.