Verschil tussen een Hobby de Luxe en een Hobby de Luxe Edition?

Je bent eruit. Tussen alle mogelijkheden die de verschillende caravanmerken bieden, heb je gekozen voor een Hobby De Luxe. Maar wat is nou precies het verschil tussen een Hobby de Luxe en een Hobby de Luxe Edition? Wij helpen je graag verder en zetten hieronder de verschillen voor je op een rijtje.

 

Hobby is een prachtig merk dat standaard hoogkwalitatieve caravans levert. Wij zijn er dan ook trots op dat we al jarenlang dealer zijn van dit merk. Alle caravans van Hobby, zeker de De Luxe uitvoering, zijn hoogwaardig in kwaliteit en voorzien van de laatste snufjes. Daarnaast weten deze caravanontwerpers optimaal gebruik te maken van de ruimte die voorhanden is. Van een opbergplek onder de bedden tot de wand achter de keuken: alles wordt ingezet om jullie vakantie tot een toptijd te maken.

 

Hobby De Luxe

Terug naar de Hobby De Luxe. Op het eerste oog is er niet veel verschil tussen de Hobby De Luxe en de Hobby De Luxe Edition. Zoals de naam het al zegt, is de Hobby De Luxe Edition een nieuw model dat is afgeleid van de Hobby De Luxe. Volg je het nog? 😉

 

De Hobby De Luxe betekent vrijheid. Het is een comfortabele caravan die van alle gemakken is voorzien. Volop ruimte, hoogwaardige kwaliteit en voorzien van de nieuwste technische hoogstandjes. Binnen dit model heb je de keuze tussen diverse indelingen en afmetingen. Zo varieert de Hobby De Luxe van 3 slaapplaatsen (De Luxe 400 SFe) tot een ruime gezinscaravan die ruimte biedt aan 4 volwassenen en 3 kinderen (De Luxe 515 UHK). Modern, gezinsvriendelijk en keuze uit maar liefst 13 verschillende indelingen.

 

Hobby De Luxe Edition


En dan de Hobby De Luxe Edition. Op het eerste oog heeft dit model dezelfde indeling en mogelijkheden, maar het biedt wel een heel andere uitstraling. Hobby ging bij deze De Luxe Edition voor een sportief design met heldere lijnen.

Dat zie je niet alleen aan de buitenkant, maar ook zeker in het interieur, door de combinatie van grijstinten en rode details. Het is een bijzondere gestroomlijnde caravan, voor personen die zoeken naar karakter en elegantie. Ook hierbij heb je de keuze uit een compacte indeling, of juist een praktisch ingerichte caravan die volop ruimte biedt aan gezinnen en grotere gezelschappen.

Dus of je nu gaat voor comfort of een sportieve levensstijl, bij de Hobby De Luxe hoef je niet te kiezen. Het gaat uiteindelijk vooral om je eigen smaak en voorkeur.

Daarbij blijft het beperkt wat je met woorden uit kan leggen over de mogelijkheden van en de verschillen tussen deze prachtige modellen. Dus kom gewoon naar onze showroom en ervaar het zelf!