Ideale gezinscaravan

Zoveel vakantiegangers, zoveel caravans. Ook bij Knobben Caravans bieden we een uitgebreide collectie nieuwe en tweedehands caravans. Van compacte tweepersoons caravan tot een ruime gezinscaravan met plek voor iedereen. En: alle caravans zijn voorzien van de nodige technische innovatie en handige opbergplekken voor onderweg. Maar wat is nu de ideale gezinscaravan? 

Wanneer je op vakantie gaat met je gezin, moet je rekening houden met meer dan alleen ruimte. Hoeveel personen gaan er mee, zijn de kinderen nog klein of al groter, is de verdeling van de slaapplekken goed geregeld, wat zijn je wensen en hoe ziet je gezin eruit.. Allemaal zaken die van belang zijn bij de keuze voor de ideale gezinscaravan.

Wij verkopen al jarenlang caravans, ook en juist aan gezinnen, en durven ons daarin wel een expert te noemen. Wij gingen daarom op zoek naar de perfecte gezinscaravan, waarin het hele gezin, van jong tot oud, optimaal van zijn of haar vakantie kan genieten. 

Allereerst is voldoende ruimte in de caravan belangrijk. Hou er bij de keuze van de ideale gezinscaravan ook rekening mee dat er dagen of avonden zijn dat iedereen binnen zit. Dan is het fijn dat iedereen zijn eigen ding kan doen. Of dat je juist met z’n allen om de tafel past voor een gezellig bordspel of lekker hapje. Die tafel, met meer dan genoeg zit- en beenruimte, is ook nog eens in hoogte verstelbaar.  

Wanneer je kijkt naar de Hobby de Luxe, dan is deze ontworpen met het oog op gezinnen. Hobby wilde de ideale gezinscaravan ontwikkelen, en dat is in onze ogen dubbel en dwars gelukt. Wist je dat de Hobby de Luxe leverbaar is in 12 verschillende samenstellingen, waarvan 5 opties met speciale kinderbedden? Die bedden zijn bijvoorbeeld voorzien van nachtlampje en schoolbord: slaap- en speelruimte in één. Alle ramen kunnen ventileren, want voorzien van horren, maar ook geblindeerd worden. Verder wordt in de hele caravan alle beschikbare ruimte optimaal benut. Ladekasten, verwarmde garderobekasten (nooit meer gezeur ‘s morgens over klamme of te weinig kleren), een ruime koelkast voor al die grote en kleine eters en een aparte doucheruimte. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Maar het beste kan je het beleven. Kom daarom langs in onze showroom in Rijssen, en bekijk het zelf. 

Net als iedere Hobby Caravan, betekent ook de Hobby de Luxe standaard all-in luxe voor een vaste prijs. Het motto van Hobby is namelijk al jaren: ‘wij maken mobiel vakantie vieren leuker, comfortabeler en betaalbaar’.