hobby vs. fendt

Wanneer je een nieuwe caravan zoekt of koopt, is je uiteindelijke keuze van veel factoren afhankelijk. Smaak, ben je al bekend met een merk of misschien wel een reclame die je gezien hebt. Wat je keuze ook is, alle caravans die we bij Knobben Caravans verkopen zijn van topkwaliteit.

Binnen onze voorraad nieuwe en occasion caravans voeren we sterke merken. Daar zijn we trots op. Dit keer zetten we de Hobby en Fendt in de schijnwerper en kijken naar de verschillen én overeenkomsten tussen deze 2 merken.

Allereerst de Hobby Caravan. Dit merk staat bekend om zijn luxe en all-in modellen. Hobby staat ervoor dat er geen uitgebreide lijst met meerprijs voor dure accessoires en extra’s wordt uitgedraaid. Nee, ieder model is standaard voorzien van al die extra opties. Daarbij is de Hobby Caravan natuurlijk verkrijgbaar in verschillende modellen en groottes, zodat er voor iedereen de perfecte Hobby Caravan te vinden is. Meer weten? Elders op deze website zetten we alle modellen voor je op een rijtje. Zodat je precies weet welk model bij jou past.

En dan de Fendt Caravan. Bij Fendt gaat het om de reis, om de ervaring. Tijdens de ontwikkeling van iedere Fendt Caravan ligt de nadruk op comfort, functionaliteit en een tijdloos design. 

De modellen zijn echt op verschillende karakters, groepen en reizen ingericht. Daarom vind je in het assortiment van Fendt compacte caravans, die voorzien zijn van alle benodigdheden, sportieve en gestroomlijnde modellen, maar ook de Diamant, naar eigen zeggen ‘ongeëvenaard in de luxe topklasse’. Wil je de modellen zelf bekijken? Dat kan online, of natuurlijk in onze uitgebreide showroom in Rijssen. 

In onze showroom vind je zowel van Hobby als Fendt diverse nieuwe en tweedehands modellen. Voor beide merken en ieder model garanderen wij kwaliteit en comfort. Want uiteindelijk gaat het bij je caravan om jouw vakantie en jouw reis. Dus je moet je allereerst thuis voelen in je nieuwe ‘huis op wielen’. De details volgen later wel.