U wilt er graag even tussenuit, met zijn tweeën of met het hele gezin. Het aanschaffen van een caravan kan daarbij net een stap te ver zijn. Gelukkig kunt u bij ons ook een caravan huren. Zo kunt u er toch even lekker tussenuit. Of dit nu een weekendje weg, of drie weken op de camping is, Knobben Caravans heeft voor u dé oplossing.

U kunt bij Knobben Caravans diverse caravans huren. De caravans die wij verhuren zijn volledig verzorgd en goed onderhouden door ons BOVAG servicecenter. Zo kunt u met een gerust hart op weg en genieten van het gemak dat een vakantie met caravan u biedt. Of u nu in Nederland blijft of elders in Europa, het kan allemaal wanneer u bij ons een caravan huurt. Naderhand brengt u de caravan weer bij ons terug en zorgen wij ervoor dat deze weer goed voorbereid is op de volgende camping vakantie. U heeft geen zorgen met de stalling van de caravan of welke vorm van onderhoud dan ook. Reparaties? Die zijn niet voor voor u maar voor onze rekening tenzij er natuurlijk sprake is opzettelijke vernieling maar dat spreekt voor zich. Huren is ook ideaal wanneer u twijfelt over de aanschaf van een caravan omdat u niet weet of het wel iets voor u is. Zo zit u niet meteen vast aan een grote uitgave.

Een Caravan huren? Dat kan in onze showroom in Rijssen

Kom een keer langs in onze showroom in Rijssen zodat u ziet welke caravans u kunt huren. Wilt u meer informatie? Geen probleem, wij helpen u graag verder. U kunt ook contact met ons opnemen via mail of telefoon. Onze medewerkers staan voor u klaar.